much better

Jag har nu tagit en 5-minuterspaus fran lasningen. Ligger ute i solen med kaffe och boken. Skont! Min bror kom precis hem fran forsta dagen som college-student. Det hade gatt jattebra. Vill ocksa borja college!!
Hmm, nagon som laser Elin Kling's blogg? Har ni sett hennes nya Levis-jeans? Har ni sett dom i affar? Kommentera isf. Jag ska iallafall in till stan snart igen och da maste jag kolla efter dom. Dom finns inte pa hemsidan ju! Grymt snygga iallafall. Behover ett par nya jeans. Verkligen.
Nu ska jag ut och lasa igen :)!

sista morgonen

Idag ar min sista sommarlovsdag. Det kanns bade bra och daligt... Ville verkligen ta vara pa den har dagen men verkar som om det inte blir sa! Ska nog stanna inne/ute(om det blir fint vader) och lasa min bok. Man maste ju lasa minst 2 bocker over sommaren, och min larare har rekomenderat en. Our Man in Havana. Borjade lasa den igarkvall innan jag somnade, och den verkar bra! Ska sola och slappa hemma med mamma idag typ :) Min bror borjade college idag (hogskola/universitet). Spannande att hora hur det var nar han kommer hem!
Jag langtar faktiskt lite efter att borja skolan! Borjar 7.15, aldrig raster (forutom nar man har sin free), langa goooooda luncher, nya manniskor varje ar. Underbart! Alskar High School. Jag har lart mig mer pa ett ar har, an vad jag gjorde dom sista fyra aren i Sverige. :) That's a fact! Jag far verkligen battre utbildning har. Pratade med Cornelia igar om att jag ska forsoka bo har nar jag vaxer upp. Jag trivs verkligen har, och jag kanner mig hemma. Men jag sager som Malin Akerman: Jag alskar att komma hem till Sverige pa sommarn. For det gor jag verkligen. Jag saknar inte Sverige, jag saknar manniskorna i Sverige. Men jag far ju se dom igen, och det far mig att alska att vara har! Min mamma, min pappa och min bror finns har for mig.
Nu ska jag dricka upp mitt te , och sen ta en dusch. Efter det ska jag lasa :)
Puss pa er!

tarantino

Hej allihopa :)
Jag kom precis hem fran bion. Sag Inglorius Basterds. Ar ett grymt stort Tarantino-fan, och det har var absolut den basta filmen jag sett pa valdigt lange. Underbar! Brutal, men underbar :D
Anyways, Cornelia och jag var pa stranden idag. Varmt och skont.
Jag kommer att ladda upp med bilder osv, men det har ar min nast sista dag pa sommarlovet och jag njuter. Nar jag borjar skolan pa tisdag sa kommer det troligen komma mer roligare inlagg. Hoppas ni forstar.




jag pa stranden



cornelias ben och roliga fotter haha <3


compo beach <3



Nu ska jag lasa lite i min bok och sen sova. Otroligt trott! Sista sommarlovsdagen imorgon... :( Sorgligt.
Puss pa er!

lie to me

Ojoj... Jag har inte bloggat idag. Jag skams.
Men jag har varit ute och kort med mamma. Tar korkortet pa onsdag. Nervos!
Ska ata lunch och sen med Cornelia till stranden!
Efter det sa ska jag forsoka svara pa kommentarer osv. Tack till alla er som bryr er om att kommentera!
bye!

11.54PM

Ja, nu ar vi hemma fran middagen. Det var huuuur trevligt som helst! Otroligt god mat och bra sallskap.
Nu ska jag tvatta bort sminket och sova! Ush vad trott jag ar.
Kram pa er!

favoritlat


Ar egentligen inte ett stort fan av Miley, men den har laten ar underbar!
(later borjar vid 0:36)

diss innan dusch

Jag hatar Forever21. Hatar. Det ar sa grymt dalig kvalite pa kladerna. Skorna ar plastiga och fula. Jag menar, vem fan klar sig som dom satter ihop kladerna? Seriost?! Jag har en klanning darifran, EN klanning! Inget annat. Jeansen gar sonder och ar inte ens jeanstyg. Om ni bestaller nagonting darifran, sa kommer ni sakert angra er. Speciellt om ni koper skor. Allt gar sonder, och det ar darfor det ar sa billigt. Var inne dar nar jag var med Cornelia och shoppade. Hittade en ganska sot klanning, som sag fin ut pa galgen. Den satt som skit. Jag ska aldrig, aldrig nagonsin kopa nagot darifran. Jag har hellre fa klader i riktigt bra kvalite, an mycket klader i skitkvalite. Det kanske finns nagot som ser fint ut pa hemsidan, men i verkligheten... Ojojoj. Jag avskyr F21.


Ursakta alla svordomar, men vem fan klar sig sahar?!
Kolla skorna?! Plastbitar.



DANNY

Jakla storm! Vaknar upp till varldens mest deprimerande vader. Gratt och trakigt! Men varmt... Men trakigt! USCH!
Hoppas att grillningnen ikvall blir av iallafall :)
Nu kanner jag lukten av kaffe!
Bye.

i love you, man!

Heyy everybody.
Ikvall har vi atit otroligt god middag. Grillad oxfile med hemgjord potatissallad. Mums! Vi grillade aven fast det regnade. Var inte sa farligt, bara lite dugg precis da! Nu oser det ner. Tropiska stormen Danny drar forbi utanfor Long Island i natt har jag for mig. Inte roligt alls. Orkansasong nu ju!
Iallafall, jag har sett manga filmer idag! Bride Wars, Terminator 2, I Love You Man, Pursuit of Happyness och Blazing Saddles. Alla otroligt bra filmer :D
Imorgon ska jag sova ut (igen), och sen pa kvallen ska vi pa middag hos ett par svenskar, med Cornelias familj. Vet inte om det kommer nagra andra, men det ska bli trevligt! :) Far se med vadret bara.
Nu sitter jag i soffan och vantar pa att Christer Fuglesang ska skjutas upp i rymden! Spannande. Vantat pa det har! Aven fast jag aldrig skulle aka upp sjalv, sa tycker jag det ar spannande :) Skulle ni vilja aka upp i rymden, om det var ofarligt och gratis? Det skulle inte jag vilja...
Idag skrev jag ut biljetterna till Jonas Brothers... Ah jag ar sa nervos!! Mina pojkar... Jonas Brothers ar som Tokio Hotel for Kenza, for mig! Helt otroligt kar i dom killarna.
Iallafall, det var dagens (20 minuter kvar pa den) langsta inlagg. Imorgon lovar jag att det blir battre :)
Puss pa er!

heavenly

Nagot som jag ocksa verkligen alskar med att bo har, ar att det gar filmer pa tvn dygnet runt. Terminator borjade nyss. Yay!
Ganska dalig bloggdag, men trakigt vader ju!
Puss!

on demand

Pga. det trakiga vadret idag, bestallde jag Bride Wars pa on demand!
Hors nar den ar slut :)

dingelidingdong!





Jag undrar hur 5-i topp Bästa badplatsen i USA ser ut? Där ettan är bäst.
Oj! Hmm... Forsta gangen jag var i Amerika sa var jag i Florida och bilade runt med min familj. Vi var i Orlando och dar fanns en uuuunderbar strand! Men jag tror nog att Miami Beach i Florida och Venice Beach i California ar bland dom basta i USA. South Beach i Florida nr 2. Jag har inte precis varit pa vastkusten, men Malibu Beach och Long Beach har jag hort mycket bra om! Men Florida har dom basta stranderna enligt mig. Annars ar Compo Beach i Westport valdigt, valdigt najs ; )

svar pa tal

Är det sant att amerikanarna inte har smör på mackorna? Och ketchup på spaghetti? Vilka är dom största fördomarna mot USA?
Svar: Haha, sjalvklart har dom smor pa mackorna. Fast det ar ju inte som bregott... Vi anvander nagot som kallas I Can't Believe It's Not Butter. Det ar smor gjort pa canola oil. Jag undviker att ata mackor pga. att dom inte har Bregott. Det ar sa forbannat gott!!! Ar det konstigt att ha ketchup pa spaghetti? Haha, jag har det! Jag tror att den storsta fordomen av dom alla, ar att alla verkar tro att alla ar tjocka i USA. Sa ar det absolut inte. Dar jag bor ar alla otroligt utseendeberoende. Alla sma tanter ar hur smala som helst och har kroppar som 4aringar. Pa kusterna ar alla valdigt medvetna om vad dom ater. Det ar i mitten av landet, och i sodern dar dom ar som tjockast. Och det marks verkligen, ju langre bort fran kusten man kommer!

Jag alskar nar ni staller fragor! :D

mitt rum,

Har ar nagra bilder pa mitt rum! :)


Ja, det ligger en klocka pa sangen...


Bara en tillfallig datorstol! En ny ska kopas snart. Fast den dar ar ratt sa skon! Och kolla min lilla fina dator :)


Jag alskar mina tidningar. Och min garderob. Och min Ralph Lauren-morgonrock.

fem dagar kvar

Hejhej!
Idag var jag uppe tidigt igen for att aka till gymmet med Cornelia. Idag blev det bara en halvtimma, eftersom vi har sa ont i kroppen efter igar! Kan nastan inte ga! Men sprang i en halvtimma iallafall :) Kanns bra! Jag har tagit en kopp kaffe och slappat vid datorn ett tag nu, och tankte ata lite lunch. Klockan ar ju bara halv tolv! Skont att ga upp tidigare, kanns som om dagen blir langre! :) Efter lunch ska jag stada och fixa i ordning pa mitt rum, sa jag kan visa er hur det ser ut! :)
Kram pa er!

good news



TopShop och Kate Moss ar den basta blandningen nagonsin. Kan sitta i flera timmar och suga at mig inspiration.
Jag langtar verkligen tills jag kan kopa min vaska. Halvvags!! Maste sitta mer barnvakt.
Ocksa, jag har precis markt att Alexander Wang's t-shirtar ar billiga, for att vara Alexander Wang, dara. $76! Tror nog att nar min vaska ar kopt sa ska jag ge mig sjalv en san. :)

Om tva veckor borjar TopModel Cycle 13! Bara tjejer under 5"7' (170 cm). Ganska coolt. Sjalv ar jag 5'8½! Haha.

Aja godnatt!

Godkvall, kara lasare :)
Jag har nu inrett min nya byra som jag snickrade ihop sjalv(!) igar. Nu ar den full av klader!! Imorgon ska jag fixa i ordning pa mitt rum sa jag kan ta lite bilder. Ligger saker fran den gamla byran overallt har. Maste ju stada ocksa.
Forlat for alla otroligt trakiga inlagg, men jag har sa otroligt mycket att gora dom har sista dagarna pa sommarlovet. Nar skolan kommer igang lovar jag att bli battre! Btw, mandagen den 7 September har jag en ledig dag, pga Labor Day. Ska bli sa jakla skont! 4 dagars skola, sen ledigt i tre dagar. Jag borjar 7.30 varje dag, och slutar 2.15 varje dag (om jag inte har en free period). Om ni tycker det ar krangligt med det amerikanska skolsystemet eller inte forstar nagot, sa skriv bara en fraga i kommentarerna och sa svarar jag pa den i ett eget inlagg :) Roligt med fragor!
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvallen och sen zappa pa tvn :)
PUSS!

antligen tillbaka

Hej! Idag var jag uppe halv nio for att aka till gymmet med Cornelia. Jag sprang i en halvtimma medans hon tranade med sin PT. Efter det gick vi pa ett gruppass, Edge Flex. Hur. Jobbigt. Som. Helst. Seriost. Det var valdigt intensivt! Imorgon blir det kanske pilates eller nagot annat :) Vi far se!
Efter gymmet akte vi hem till mig och badade och at lunch. Badade jattemycket :) Nu har jag varit ute och ovningskort och ska duscha av mig allt klor!
puss!

Herre. Gud.

Jag har spenderat dom senaste 4 timmarna med att skruva ihop min nya byra. Jag maste ha strackt nagot for jag kan knappt rora mig. Min vanstra sida pa ryggen gor sa otroligt ont. Far se hur det kanns imorgon bitti, ska ju till gymmet!
Iallafall, har fatt en forfragan om att visa hur mitt rum ser ut. Om det ar helt klart pa mitt rum imorgon sa ska jag forsoka ta lite bilder :) Mamma var namligen pa IKEA idag och kopte massor av grejer till mitt rum, sa haller pa och fixar :)
Nu ska jag ta det lugnt i en timma och sedan se pa Conan O'Brien och Jimmy Fallon! Bra program sa sent pa kvallen ; )

Puss!

en vecka kvar

Om en vecka borjar skolan. Kanns skont pa ett konstigt satt faktiskt :)
Iallafall, idag var Cornelia har igen. Vi badade massor och solade, osv. Skitskont vader! Imorgon ska vi till gymmet pa morgonen. Ganska tidigt! Far se hur det gar ; )

Jag ar helt full av klor, och mitt har ar ackligt. Maste typ ta en dusch snart!

Puss pa er!

villha villha


Tory Burch. Billigare an LV. Men snyggare? Ja. Vad tycker ni? Tory Burch eller Louis Vuitton?
Jag kan inte bestamma mig. SVART.


Anyways, har varit ute och kort med mamma idag. Kollade pa kattungar! Gud sa sota. Helt underbara. Jag ar egentligen en hundmanniska, men jag smalter av sma 6-veckor gamla kattbebisar!

ny vecka

En vecka och en dag kvar pa sommarlovet. Ganska skont faktiskt!
Det var ganska trakigt vader nar jag vaknade, men solen kommer fram ibland! Ska nog byta om till bikini snart och sola :)


Iforrgar fick jag reda pa att vi ska resa till Aruba i November!!! Vi ar borta 5 dagar och kommer hem till Thanksgiving, sa jag maste ta 3 dagar ledigt fran skolan. Men fatta vad skont! dom har ju sommar dar nere nar vi har vinter har. Ska bli sa otroligt skont! Palm Beach och Eagle Beach ar pa 10topplistan av varldens basta strander. Jag ska till Palm Beach. Langtar redan!

Puss pa er!

<3

Hej! Jag har precis kommit hem fran grannen. 4 och en halv timma blev det. Riktigt bra betalt! Var inte sa farligt heller. Sag pa Miss Universe :) Sverige kom till topp 15!
Anyways, nu ska jag lasa bloggar och ata jordgubbar. Puss!

music's in my soul

Hejhejhej bloggen.
Jag har precis atit middag. Ganska tidigt. Min bror hamtade mig hos Cornelia i sin bil.
Nu ska jag vara hos grannen om 45 minuter och sitta barnvakt hela kvallen. Jag har verkligen inte lust, men jag vill ha pengar, sa jag tvingar mig sjalv! Dessutom ar bara dottern hemma. Hon ar typ 5 tror jag. Vild!
Jag ar sa otroligt peppad infor Jonas Brothers. Planerar redan vad jag ska ha pa mig. Herregud. Jag ska se dom. Dom. Joe, Kevin, Nick. Dom absolut finaste, snyggaste, basta killarna i varlden. Jag ar glad!

Puss! :D

Today




sunday morning rain is falling

Maroon 5's lat passar ganska bra idag! Vaknar upp till regn. Men bara for att orkanen Bill drar forbi Tri State Area idag. Imorgon blir det fint igen! :)
Skont att fa ta pa sig glasogon nar man vaknar! Och jag ar sa otroligt glad for att jag ska fa se Jonas Brothers!! Gah!!
Anyway, idag ska jag troligen over till Cornelia. Vi skulle till stranden, men det regnar ju! :( Aja, vi ska ata kladdkaka!!

Och! Idag har jag och min familj varit har i ett ar!! IDAG! Grattis till mig :)



Tänker du bo kvar i usa senare eller flytta till sverige tilbaka?

Svar: Jag tanker bo kvar sa lange jag far! Tanker ga ut college iallafall. Det ar universitetet, och jag har 2 ar kvar i High School :) Vill jatttegarna flytta hit permanent!

Till anonym: Nej, jag tanker inte skriva med svenskt tangentbord, for det ar mycket svarare. Knapparna sitter inte pa samma stalle och jag har varit har ett ar med amerikanskt. Om du tycker det ar svart att lasa utan aao, sa kan du ju lata bli att lasa!



Uppdatering

Snalla(!!!!!!) las mina tidigare inlagg innan ni skriver fragor. Snalla snalla. Men bara for att jag ar sa snall sa ska jag svara pa nagra igen.


Bor du själv eller med någon?  Ar det skolan som har fixat lägenhet till dig? Hur kom det sig att du flyttade till USA från sverige?
Svar: Jag bor med min familj. Nej, bor inte i lagenhet. Min pappa fick jobb har. (Allt star i dom forsta inlaggen.)

Är New York en stad du kan rekommendera?
Svar: Absolut! New York ar underbart.

Flyttade du som utbytesstudent?
Svar: Nej. Det star ocksa bland dom forsta inlaggen.



Iallafall, jag har haft skitroligt idag! Badat hur mycket som helst med Cornelia. Inte haft tid att uppdatera :) Sorry!

Ha en bra dag, det som ar kvar av den. Haha.
Puss!

Nytt

Forlat for den daliga cambilden, men har ar iallafall mina nya glasogon :)! Jag kan se!!!



Den har dagen kan inte bli mer perfekt!
Eller jo, Cornelia och hennes familj kommer hit och fikar och visar sin nya bil! Bad? Maybe!

Jag ar sa otroligt glad. Jag ska fa se mina idoler. Jag ar lycklig!

Puss pa er alla!

ANTLIGEN!

Vi har hallt pa i 50 minuter men nu antligen!!
Jag och Cornelia ska se Jonas Brothers 10 Oktober i Connecticut!!!!!! JAG AR SA JAVLA GLAD!!!!!!!!!!

Nu ska jag fixax mig och hamta glasogonen.
Inget kan forstora min dag!!!!!

Ovader!

Nu har Cornelia och jag varit ute och badat ett tag. Ganska lange faktiskt! Vi at kladdkaka och spelade kort. Planerade imorgon ocksa! Nar vi var i poolen sa horde vi hur det borjade aska sa vi gick in. Och nu regnar det! Och askar. Otroligt trakigt vader :(
Snart ska jag iallafall ata middag for jag ska sitta barnvakt 6.30. Blir ganska kort hoppas jag pa, eftersom foraldrarna bara ska ut pa middag!
Vi hors senare ikvall :)
PUSS.

Fragor

Hej igen allihopa :) Jag har precis kommit hem fran Staples. Kopte huuuur mycket grejer som helst! Sen lanade jag boken, sa nu ar det bara att lasa! Om 20 minuter kommer Cornelia hit, och da ska vi bada :)

Varje gang jag far fragor om nagot som jag tycker ar varda att svara i ett inlagg, sa alla kan se det, sa gor jag det! Haha.

Har du familj i Sverige som du hälsar på ibland?
Svar: Japp. Min mormor, morfar, farmor, moster & morbror, kusiner osv! Men jag har bara varit i Sverige en gang sen jag kom hit :)

Hur var det att anpassa sig i USA, du kan ju inte bara börja prata svenska i en affär te,x om du ska köpa något?
Svar: Jag var redan valdigt bra pa engelska nar jag kom hit, men saklart ar det svart att inte anvanda sig av svenska ord nar man inte kan nagot pa engelska. Men jag anpassade mig ganska snabbt. Hor ju engelska 24/7 i skolan och med kompisar osv :)


Nu ska vi ata dumplings, mums!
Puss pa er! :)

TGIF

Antligen ar det fredag! Pappa kommer hem fran en vecka i Stockholm. Han har med sig presenter. Och OLW-chips! Och typ annat svenskt. Men presenter!
Iallafall, jag, min bror och mamma ska nu aka och kopa nya saker till skolan borjar. Det finns en affar som heter Staples (precis som min skola heter) som saljer bara typ "office-supplies". Usch jag maste sluta anvanda engelska. Aja det ar en bra affar iallafall! Efter det ska vi typ till biblioteket och lana en bok jag maste lasa innan skolan borjar. Our Man in Havana heter den. Ska ju ga svarare engelska det har aret, sa maste forbereda mig.
Iallfall, efter det sa kommer Cornelia hit igen! Och jag har sa mycket att prata med henne om haha. Typ! Imorgon hander det nagot STORT. For mig iallafall! Mer om det imorgon ; )

Nu maste jag fixa mig innan vi aker!
Tack till er alla som kommenterar, ni ar underbara :)!
PUSS!

lookbook

Nu har jag kollat igenom lite bilder pa snygga manniskor pa lookbook.nu.
Hittade en bild som jag alskar. Inspiration sager jag bara.




Anyways, har ar en bild pa varldens snyggaste tjej, Emma Watson. Min blogg ar inte 'complete' utan en bild pa henne. Hon fortjanar det!




Iallafall, nu borjar Project Runway om 10 minuter. Puss!




By the way, nagon som har varit inne pa BikBok senaste tiden? Hittade en jacka som jag skulle vilja ha, men vet inte hur tjock den ar, vilket material, osv. Om nagon har sett den, eller ser den, sa skulle jag uppskatta om ni kunde lamna en kommentar om det! For jag behover verkligen en ny!!


nu har dom lugnat sig

Nu har mina pupiller dragit ihop sig lite. Man ser inte sa bra men har ar iallafall en bild :)



For ett tag sen sag mina ogon helt svarta ut! Laskigt.

Anyways, min bror och mamma kom hem nyss med middag, sa nu har jag atit. Fortfarande varldens huvudvark, sa jag stannar inne och tar det lugnt ikvall. Klockan 8 ar det premiar for Project Runway, yey! :)

PUSS!

Huvudvark

Jag har san otrolig huvudvark... Jobbigt for ogonen att fokusera sig, och det ar fooor ljuuust... Usch, inte roligt alls!
Iallafallm jag vagar inte ga ut eftersom det ar sol, sa jag stannar inne ikvall. Kollar pa James Bond och planerar min helg. Ska ata god middag idag! :)
Imorgon kommer pappa hem! Aaah, han har med sig en present till mig. Visar nar jag har fatt den! Hihi :) Sen imorgon pa kvallen ska jag troligen sitta barnvakt at mammas svenska kompis barn. Dom ar verkligen inte lika jobbiga som min grannes.
Pa lordag hander nagot spannande ocksa! Men det berattar jag om da :) Far mina glasogon da ocksa. Vill in till stan den dagen, sa ska prata med Cornelia om det :)
Pa sondag ska jag inte gora nagot speciellt pa dagen tror jag, men jag ska sitta barnvakt at grannen. Usch! Men pengarna gar till min vaska iallafall. :)

Puss pa alla som kommenterar :) Dock tanker jag inte svara pa fragor som jag redan har svarat pa. Las igenom det jag har skrivit innan ni fragar nagot istallet! :)

Ha det bra! :)

Ogonundersokning

Hej pa er!
Kom precis hem fran doktorn. Kollat ogonen. Fick ogondroppar som gjorde mina pupiller jattestora, sa nu ser jag absolut ingenting om jag inte star 2 meter ifran. Det ar ovanligt ljust ocksa!
Efter doktorn akte vi till Specs och bestallde glasogon :) Kommer pa lordag! Paul Smith-ramar. Ursnygga. Pa lordag far ni se hihi :D

Nu tror jag att jag ska ata nagot. Puss pa er!

Nyklippt!

Har ar en snabb bild pa hur mitt har ser ut nu! Blev valdigt nojd :) Tyckte bara att hon lockade det for mycket sa det blev kort, men det fixar jag imorgon! :)



Puss och kram pa er!

Tillbaka!

Hola chicas! Jag ar nu helt blond :) Och fick ogonbrynen blekta helt gratis. Skitbra :) Lagger upp en bild typ senare, for min kompis Cornelia ar har just nu.
Vi planerar nagot tills 10 Oktober, som typ ar hemligt.

Ar det nagot tillstand man behover for att kunna bo i Amerika?
Svar: Japp, man behover ett visum. Det ansoker man om hos Amerikanska Ambassaden. Vi har ett som gar ut om 3-5 ar typ. Darfor bor jag har, och ar inte utbytesstudent.

En sista gang!

Mitt sista inlagg med varldens fulaste utvaxt, troligen! Wah! Aker om 10 minuter. Tar med en bild pa hur jag vill ha haret, sa vi far se hur det blir. Min svenska kompis foljer med mig hem efterat sa far se om jag bloggar:)
PUSS!

Godmorgon!

Hej pa er alla. Jag har "precis" vaknat och sitter nu i vardagsrummet med min lilla dator. Ska ata flingor med farska jordgubbar snart :)
Om en timma ska jag aka till frisoren och fixa min utvaxt, och sen ska jag troligen vara med min svenska kompis :)
Lagger upp bild pa hur haret blev sen!

Och snalla, innan ni staller fragor, sa las tidigare inlagg, allt star dar :)
Annars kan jag ha en fragestund igen sa kan ni fraga vad ni vill?
Tilldig som undrade iallafall, jag pratar svenska hemma med mina foraldrar! :)

Puss pa er!

Hostjacka?

Jag har lange letat efter en hostjacka som ar bade snygg och inte for varm (varm host har). Jag sag en tjej pa NYC Prep (tv-show) som hade en ursnygg jacka. Den sag ut som en kavaj, med typ hundtandsmonster. Brun. Jag tror att jag har hittat en liknande fran Monki. Grejen ar bara att jag tycker att den ar lite for lang.. Jag har ju inte provat den, och kan ju inte gora det. Men har nagon gjort det? Har ni nagra tips pa hur jag kan gora den lite snyggare, typ snygg scarf osv. Jag skulle behova lite rad. Och om ni har provat den sa sag till och beratta, sa jag vet om jag vill ha den eller inte!


Dagens

Nar jag inte hade bikini pa mig sa sag jag ut sahar:


Allt fran Urban Outfitters.

Mums!

Hej hej pa er! :)
Jag har precis atit middag. Vet ni hur gott det var?!

Grillad kyckling, tzatziki, vara egna tomater och sallad. Mummmmss!

Jag haller pa att hitta bilder pa vilken farg jag vill ha haret i. Elin Klings farg ar en favorit, saklart.
Ska inte klippa mycket, bara toppa, farga utvaxt och kanske farga ogonbrynen ocksa. Vi far se! Langtar tills imorgon :)
Ikvall ar det Miami Social, sista avsnittet. Asbra program om rika manniskor i Miami.

Bloggar mera sen :)
Pussar!

Dagen avklarad!

Jag ar nu inne igen efter en skon dag vid poolen. Solat, druckit kaffe, badat, spelat volleyboll med min bror, osv :) Riktigt harligt! Imorgon sa ska det bli ostadigt pa eftermiddagen sa det var bast att passa pa idag! :)
Jag har nu bytt om fran min bikini till 'riktiga' klader, och ska fixa till mig lite. Ikvall ska vi grilla marinerad kyckling. Jag har inte atit middag inne sen jag var i sverige! Vilket var 12 juli. Harligt varmt ute hela kvallen :)
Kanske tar lite bilder ikvall :)
Tack for alla fina kommentarer jag far. Det ar underbart att lasa vad ni tycker :) Det far mig att lasa era bloggar ocksa, vilket jag gor! :)
Puss pa er.

Fraga

Ar en weekend for kort for att hinna med shoppingen i NYC?
Svar: Absolut, ja. En dag i New York kanns som 3 timmar. Man behover minst 5 dagar for att kanna sig nojd, enligt mig. Manhattan ar oerhort gigantiskt, och det finns hur mycket som helst man vill se. SoHo, Chelsea, Chinatown, Midtown, 5th, Central Park East+west och man behover MINST en dag inne pa Saks/Bloomingdales/Barneys! Haha. Sa tycker ajg iallafall :) Och en halv dag gar at inne pa den stora Forever21 ; )

nu ska jag ga ut och..

sola!! 33 grader och sol just nu 1:16pm! Tar med mig min iPod och darkening tanning lotion. Nu ska jag bli brun!
Imorgon klockan ett fick jag tid hos frisoren. Yay!
(FYI jag ar 6 timmar efter svensk tid.)

PUSS!

Njuter...

Ar vad jag gor idag. Tva veckor kvar av sommarlovet. Ganska peppad pa skolan faktiskt! Mitt schema ser ut sahar:

1. East Asian Studies / Free
2. Gym
3. Culinary / Psychology
4. English 3
5. Geometry A 
6. German 4H
7. Free / Marine Biology
8. Forensics  / Free

Lite annorlunda mot svenska scheman, men kul ska det bli!! :)

Iallafall, barnvakt pa fredag + sondag. Ogonundersokning pa torsdag. Opeppad pa det :(

Svar till anonym: Den knappen du visade finns inte pa det amerikanska alfabetet.

Puss pa er!

Gillar

Var tvungen att kolla TopShops hemsida och hittade en tjocktroja jag gillade!





Okej, godnatt pa riktigt nu!
PUSS

Glomde helt bort

Har ju inte lagt upp en "outfit"-bild pa ganska lange! Har ar iallafall en. 11.20PM haha! Battre sent an aldrig :)



Linne Gina
Shorts UO

Kolla min utvaxt. Den har en hel historia. Forra hosten hade jag brun/rott har. Det var forsta gangen jag fargade haret. I julas blev jag blond. Fagade sjalv. Men blev aldig riktigt blond, sa jag fargade igen. Den har gangen blev det ljusare, men min utvaxt blev morkare pga den andra blonda fargen. Innan sommarlovet sa gick jag till min frisor och slingade hela haret, men hon gjorde aldrig utvaxten! Och har i Amerika far man ga tillbaka om man inte gillar det, och sa fixar dom det gratis. Sa hon gjorde lite mera slingor. Men utvaxten forsvann inte. Orka klaga en gang till liksom! Sa nu den har gangen jag gar dit (denna eller nasta vecka) sa ska jag be henne farga utvaxten och sen far vi se vad som hander med resten av haret. Jag har 3 harfarger. Min riktiga langst upp. Gammal blond farg under det. Och sen blonda slingor. VACKERT. Vill till frisoren NU!

Anyways, ikvall har jag kollat miljarders nya bloggar och fatt massor av inspiration. Imorgon kommer bli en bra dag kanner jag :)

Godnatt pa er alla!
Puss!

Naturligt

Idag korde jag pa valdigt naturligt.

      

Julklapp till mig sjalv?

Ja, jag haller pa och sparar till en julklapp till mig sjalv. Kanske en tidigare, om jag far in mer pengar pa barnsittning (ska sitta pa sondag igen)
Det ar en vaska for $715. Ungefar 5350 svenska kronor.
Det ar en Louis Vuitton, Speedy 35 modellen. Typ varldens vackraste vaska. Och den ar stor, sa jag far plats med typ massor av saker, t.ex. min lilla barbara dator, en jacka, smink osv!
Jag ar inte ens halvvags, men snart ar jag dar! Och da ska jag kopa den :)
Sahar ser den ut!


Den ar mycket storre an vad den ser ut att vara pa bilden.

Puss!

topshop

Jag kanske har sagt det forut, men jag sager det igen; jag alskar Topshop. Det ar sa jakla synd att det bara finns en inne i stan har pa Ostkusten.
Nar jag var inne i stan med mamma for nagon vecka sen, sa sag jag ett par ascoola skor som jag ville prova, men jag provade ett annat par forst. Sen nar jag gar tillbaka till dom fina bootsen sa har en annan tjej tagit dom, provat dom och koper dom(!) Hon sag ut som varsta white trashet och tog mina skor. Orattvist! Jag hann inte ens prova dom. Men dom har iallafall en underbar skoavdelning. 4 vaningar stort ar det. Gigantiskt!
Jag skulle vilja ha ett par som liknar Elin Kling's boots, men dom ar slut i hela Stockholm sager min moster! Hon kommer hit i september sa jag tankte att hon kunde kopt dom till mig. Men saklart ar dom slut i min storlek. Sa jag far leta runt.
Hittade dom har fran TopShop, lite for enkla for min smak, men ratt snygga!


Jag tyckte Elins var otroligt snygga, sa om ni ser nagra som liknar dom nagonstans, sa sag till! Jag behover ett par enkla skor till hosten. Snygga, laga boots med gulddetaljer.
LF pa Main Street har valdigt snygga grejer, lite topshop-stil, men dom har inte fatt in sina hostgrejer an, eftersom sommaren har inte ar slut pa ungefar 2 manader!


Aja, jag lar blogga mer under kvallen! Ska verkligen uppdatera mera nu. Har bara haft sa mycket att gora dom senaste dagarna :)

Har ar iallafall min favoritlat for dagen.


Uppdatering

Jag kom bara in igen for att kolla mailen + bloggar. Ar sa otroligt varmt ute idag! Skont att ligga och steka i solen :) Var och kollade pa glasogon idag, och hittade ett par jattesnygga! Far se vad det blir :)



Har ni sommarlov sa lange? Har ni lika manga lov i Amerika som i Sverige? Nar far ni sommarlov?
Svar: Vi har absolut inte lika manga lov som i Sverige. Men vi har flera lediga dagar utspridda, pga alla judiska helgdagar. Vi har ju Thanksgiving, men det ar bara en langhelg. Vi fick sommarlov den 19 Juni i ar, sa jag tycker det bara ar rattvist att vi borjar 1 September, eftersom man slutar i borjan av Juni i Sverige :)

Godmorgon

Jag har nu vaknat, och ar redo for dagen. Ska kolla nya glasogon och troligen gora ny undersokning. Spannande! Sen sa ska jag val sola hela dagen :) 2 veckor och en dag kvar pa sommarlover (!) Det har gatt snabbt, men ska bli skont att komma tillbaka till skolan igen :)
Ha det bra.

Tillbaka!

Hej allihopa! :) Jag ar nu tillbaka till bloggen. Har spenderat de 3 senaste dagarna med min kompis. Idag var vi inne i stan! Kopte en blus, och at pa Starbucks & Chevy's ! Hur mysigt som helst. Valdigt varmt dock... Ush! Nastan for varmt.
Igar var vi och gjorde mani/pedi. Hur skont som helst!
Men nu ar mina fotter doda efter en dags gaende i flipflops i NYC... Tar ett fotbad! Puss!

Shopping i Stamford

Idag har jag varit med min kompis och shoppat i Stamford Mall.
Kopte:


Bomullskavaj fran ZARA
+

Vit tshirt fran ZARA
+
2 bhar fran h&M!:)

Ikvall ska min kompis sova har sa jag kommer inte uppdatera mer ikvall!
Puss pa er!

Jag har verkligen trakigt

Jag har inte gjort nagot idag. Jag har suttit inne och kollat pa Vanner. Druckit latte med kanel, och lyssnat pa musik! Det ar ju skont att ta nagra sana har dagar ibland, men det kanns sa bortslosat! Usch! Imorgon maste jag hitta pa nagot att gora. :(
Puss pa er!

:)

'Godmorgon' pa er!
Jag har 'nyss' vaknat och sitter har och lyssnar pa musik! Vadret ar sisadar idag... Varmt och fuktigt men molnigt! Skittrist :( Far se vad jag hittar pa idag.
Ska ata nagot nu :)
Puss!

update

Haalllaaaahh! :)
Jag har varit hemma ett tag nu, men sag pa NYC Prep och Miami Social, mina tva favoritprogram! Fast NYCP tog slut idag. Miami Social har sasongsavslutning nasta vecka :( Levt med dom tva programmen hela sommaren!!
Okej, har ar en sak som jag inte gillar med att bo har (ytterst fa saker). Det ar kallt inne i biosalongerna. Jag menar kallt. Jag hade gashud i 2 och en halv timma. ACn var pa under hela forestallningen.. HEMSKT! Men aja... Jag och min kompis at upp en stor (las gigantisk) popcorn innan halva filmen! Herregud. Hur mycket jag an gillar Harry Potter sa tanker jag inte se Halvblodsprinsen mer ganger. 2 racker. Sa bra ar den inte faktiskt!

Har ar en bild fran tidigare idag :)



Nu ska jag sova! Vi far se vad som hander imorgon... :)
Puss!

Eller inte...

Jag och min kompis har suttit ute och spelat kort hela dagen igen!
Nu har jag precis duschat och ska pa bio snart :)
Kommer bilder fran idag nar jag kommer hem igen!

PUSS!

Tidig morgon

Hallluuu allihopa! Jag vaknade for en halvtimma sen ungefar. Maste ata frukost snart for min svenska kompis kommer over hit snart igen! Det blir val till att skvallra, spela kort och sola :) Ah alskar sommaren! Och vi har 3 veckor kvar tills skolan borjar sadet kanns hur skont som helst :)
Nagon dag ska hon och jag in till stan, shoppa och se pa Harry Potter i IMAX pa Times Square. Det later ju hur kul som helst?! Langtar! :)
Nu ska jag ata frukost och gora mig i ordning for hon kommer om en halvtimma!!
PuSS!

(Seriost, en del fragar saker som jag redan har svarat pa, sa snalla kolla igenom min blogg innan ni fragar nagot)

RDU!!!!!

Riktigt Dalig Uppdatering!! Forlat! Verkligen. Men jag har haft en helt underbar dag. Jag och min svenska kompis har suttit ute vid poolen och spelat kort, och lyssnat pa musik. Hur mysigt som helst!! Sen kom hennes pappa och hamtade henne, sa akte vi till Marshalls (skor) och Barnes&Noble. Ah!
Imorgon ska vi pa bio, sa ska foroska uppdatera pa dagen!
PUSS!

Goooooood morgon!

...Pa er!! Jag har "nyss" vaknat. Vaknade 9.50 och har legat i sangen med datorn en timma. Vaknat till lite haha!
Vadret ar underbart idag. Ska traffa min svenska kompis och sitter vid poolen och skvallra! Vi ska in till stan nagon dag ocksa, och se pa Harry Potter pa IMAX. Tror dom spelar den vid Times Square. Vi far se! :)
Jag ar saaaaaaaaaa uppspelt for Teen Choice Awards ikvall! Jonas Brothers upptrader och ar vardar. Ihhh!
Aja nu ska jag ata lite frukost! :)
Puss pa er

Ovningskora

Hejhej igen! :) Jag har nyss varit ute och ovningskort med pappa. 3 veckor 3 dagar tills jag kor upp! Spannande hihi :)
Ska nog gora en till latte, och sen komma pa nagot att blogga om :)

(Psst, imorgon ar det Teen Choice Awards, och Jonas Brothers ar vardar!:)

JoBros

Hejhej allihopa! :) Jag har skaffat en app till min iPod som gor att jag kan skicka gratis sms fran den. En iPod touch med sms, slipper liksom ha mobilen med mig da! Sa otroligt jakla bra :)
Jag har iallafall suttit och lyssnat pa Jonas Brothers och kollat igenom alla mina bilder pa dom. Tror jag har hittat min absoluta favoritbiln pa Kevin! Jag har ingen favorit. Det ar bara elakt. Jag alskar alla exakt lika mycket.



Ahhh kolla va sot! :D Vill ocksa ha en san. Haha.

Aja ska fixa mig nu! :) (12.54) Pusspuss!

sondagsmornar

Dom underbaraste!
Hejsan allihopa :) Hur mar ni?
Jag har "nyss" vaknat, och har atit frukost. Dricker latte med kanel pa mitt rum just nu, och bara njuter! Alskar sondagar (bara pa lov). Jag tror att jag ska forsoka uppdatera lite mera idag an igar... Ar ju svart nar man inte ens ar hemma! :(
Pusspuss!

Mumma

Heyyy allihopa! Jag ar tillbaka i Westport nu. Spenderat kvallen i Rye med familjkompisar och atit hur god mat som helst. Trevligt sallskap :)
Imorgon blir det battre uppdatering. Lovar!!
Godnatt och puss pa er!

en dag pa stranden

Har inte hunnit blogga alls idag. Har suttit pa stranden med Colby och Rachel hela dagen och pratat! Riktigt trevligt faktiskt :)
Nu ska jag gora mig i ordning, for vi ska over till nagra svenskar som bor i delstaten New York, pa middag.

Vi hors senare, och hoppas att eran lordag var bast! :)
Puss!

Friday Night Lights

Hejhej igen! :)
Kom precis hem fran stranden. Satt i vara stolar och at grillat... Hur gott som helst!!

Har ar nagra bilder fran ikvall:









Forlat, Rebecca! Tar med din fraga har istallet :)

Vad ar den storsta skillnaden mellan Sverige och Amerika?
Svar: Svart att svara pa... Men jag tror att manniskorna har har en annan syn pa livet an folk i Sverige. En sak jagblev forvanad over nar jag akte till Sverige i sommar, var att nar man gick in i en affar sa blev jag ignorerad av dom som jobbade dar. Har i Amerika sa sager dom "Hi, how are you?" nar man kommer in, och fragar om man vill ha hjalp. Amerikanare ar ocksa valdigt oppna och utatriktade, tycker det ar spannande att traffa nya manniskor osv :) Det tycker ajg ar storsta skillnaden iallafall!

Compo beach

Nu drar jag, mamma, och pappa till stranden och grillar :) Tar med kameran.
(Hemma till WNTW & SYTTD saklart!)


Redo for grillning:)

"plural"

Hej igen :) !
Jag har legat ute och solat ett tag nu. Blev sa varmt! Kanske ska ta och ata nagot, gora en sallad typ.
Hur har eran fredag varit? :)


Sa har ser jag ut idag! :)


innan jag borjar mitt fredagsmys...

Sa maste jag bara lagga upp en bild pa dom 3 absolut underbaraste killarna i hela varlden.
Jag alskar er.


Kevin, Joe och Nick, tack!

TGIF!!

Happy Friday!!!! YEY! Haha jag ar valdigt peppad pa att det ar fredag. Favoritdagen.
Har nyss atit en valdigt god frukost som min mamma gjorde. Tack mamma! Scrambled eggs med flingor och farska jordgubbar. Mmmm. Vadret ar hur fint som helst idag! Djupt bla himmel utan ett moln! Ska ut och kora lite idag igen, men ocksa ligga och bli brun pa madrassen. Sen ikvall ar det maraton av mina tva favoritprogram, ihihhi! What not to Wear och Say Yes to the Dress. Langtar redan!
Det ar otroligt roligt att vakna upp, kolla bloggen, och ha massor av kommentarer som vantar pa en. Tack till alla er som kommenterar, och ni som inte gor det ocksa, haha.
Nu ska jag ta en dusch och sen ut och sola troligen.
Ha en bra fredag :) Pussar!

Late late night

Heey bloggen! Jag har nyss kollat pa Conan... Jonas Brothers var gaster och upptradde. Jag ar valdigt, valdigt foralskad i dom killarna. Ojojoj...
Aja, nu blir det tandborstning och sen direkt i sang! :)
Ha en bra fredag imorgon!
Puss!

Jag har hittat en ny hobby

That's right! Hulu! Kolla pa avsnitt av dina favoritserier. Mina favoriter ar Conan, Lie To Me, Jimmy Fallon och Family Guy (Pa Hulu alltsa!) Annars kollar jag pa Real Housewives, What Not To Wear, Top Model, osv. Dom dar "tjejprogrammen" :)
Nu sitter jag har med popcorn, kaffe och en flaska vatten och ska kolla pa Conan O'Brien. Favoriten.
Btw, alla killar borde vara som James Bond. Tank vad bra varlden skulle vara!

Puss pa er, alla fina lasare!

kallt kaffe?

Hej bloggen, och hej alla nya lasare! :)
Jag kom nyss in efter att ha varit och kort lite med mamma. Ska ju kora upp om mindre an en manad! Behover bara trana pa att fickparkera sen kanner jag mig ganska saker pa allt :) Ska bli hur kul som helst att fa korkort! Men reglerna ar ju lite annorlunda i Amerika... Man far ju ta korkort nar man fyllt 16. Men man far inte kora ensam forran 6 manader efter det, eftersom flest ungdomar som dor i Amerika, dor i bilolyckor. Bara for att dom far kora med kompisar nar dom ar 16. Sa jag ar ju 17 nu, och far alltsa kora ensam i Mars 2010. Jag tycker det ar en bra regel, eftersom da hinner man fa tillrackligt med 'experience' innan man ger sig ut ensam. Kanns mycket sakrare :)
Ja och nu nar jag kom hem kom jag pa att jag inte drack upp mitt kaffe innan vi akte. Sa nu ar det alldeles kallt och ackligt :( Inge kul!

Har ar iallafall en bild pa en sak jag kopte nar jag var i stan med mammsen!


Thunderstorms

Det ar inte varldens basta vader idag, men det ar varmt! Spenderar iallafall min dag med Vannermaraton vid min dator, haha :) Ikvall ska det iallafall bli ovader sager min iPod.
Det ar trakigt att inte ha nagot att gora. Fast ganska skont egentligen.
Kopte nya ELLE igar, sa ska nog satta mig ute och lasa den ett tag :)
Puss!

Svar

Har kommer svaren pa era fragor. Tog med nagra fran andra inlagg ocksa!
Idag ska jag verkligen forsoka uppdatera. Har inget att gora idag, sa :)
Ska ocksa borja nu med att svara pa era kommentarer, forlat for jag inte har gjort det.
Ni ar underbara :)



Vad saknar du mest respektive minst med Sverige?

Svar: Jag saknar saklart mest alla mina kompisar och resten av min slakt. Minst... Hmm.. Vadret!

Nar ska du till Sverige nasta gang?

Svar: Jag hoppas verkligen att vi ska hem till vintern, julen kanske. Saknade svensk jul forra gangen!

Vad ar dina framtidsplaner?

Svar: Jag skulle garna vilja bo har i Amerika hela mitt liv. Ska plugga pa college, och sen efter det far vi se hur det blir. Vill jobba inom modebranchen iallafall! Helst pa Manhattan, saklart :)

Går du i skola där du bor? och isf är inte det jobbigt?

Svar: Saklart gar jag i skolan? Har gjort det sen typ ett ar tillbaka, sa nej det ar inte jobbigt. Mycket lattare an svenska gymnasium.

Hur lange har du bott i USA?

Svar: 23e Augusti ar det ett ar :)

Känns det inte jobbigt med att gå i skolan där? Med allt nytt och att du måste prata engelska hela tiden.

Svar: Allt ar inte sa nytt langre, precis. Men i borjan var det valdigt jobbigt. Om man inte visste vad nagot hette, sa kunde man liksom inte saga det pa svenska istallet.

Har din pappa fått fast jobb?

Svar: Japp!

Blev du glad när ni skulle flytta till USA?

Svar: Blandade kanslor! Blev saklart jatteglad och tankte att det var varldens chans, men sen tankte jag pa mina kompisar, min slakt, min hund, och allt det dar!

 Är du ofta i New York?

Svar: Jag ar i New York sa ofta jag kan! Nar jag ar i skolan sa ar jag saklart inte dar. Men nar vi har lov/lovdagar sa forsoker jag att aka in :)

Varför bor du i USA?

Svar: Pga. min pappas jobb.

Hur lang ar du?

Svar: 175.

Du säger att du har det bättre där nu, i efterhand. Varför?

Svar: For att jag tycker att jag far en battre utbildning, jag bor battre, och jag har lart kanna massor av underbara manniskor.

Vad jobbar din pappa med?

Svar: IT (tror jag, haha)

Har du skaffat några vänner där än? och hur är det med språket?

Svar: Sjalvklart har jag skaffat vanner! Har inga problem alls med engelska, har faktiskt aldrig haft det. Alltid haft valdigt bra betyg i det. Nu bade drommer och tanker jag pa engelska!

fragestund

Eftersom jag har haft besoksrekord idag tankte jag ta och ha en fragestund. Svarar pa fragorna nar det har kommit tillrackligt manga. Kommer ocksa ta med fragor som ni skrivit i tidigare inlagg. Ni far fraga exakt vad ni vill. Om mig eller om Amerika eller om nagot annat (:
Idag hade vi svenska kompisar som gaster, som ocksa bor har i Westport. Det var hur trevligt som helst, och jag badade lite med deras barn!
Ni ska jag och mamma till Main Street och kolla i affarer :)
Puss!

hot mess

Hejjj bloggen. Jag har nyss fixat mig klart, for vi ska fa lite gaster idag. Kanske ska traffa en kompis ocksa, troligen :)
Kopte bareMinerals foundation+bronzer+3 borstar+mineral veil inne i stan. Varldens basta foundation, helt seriost!

Aja, puss pa er! :)

dalig uppdatering

Ojojoj, jag har ju inte lagt in bilder, eller skrivit nagot alls idag!
Har varit med 2 svenska tjejer och badat, spelat kort, och solat hela dagen idag. Har inte haft tid att uppdatera, tyvarr :(

men jag later bilderna tala for sig sjalva!







Kommer mera bilder fran idag, kanske.
Hmm, nu ar jag valdigt trott. Blir nog en film! :)
Puss puss!

home sweet home

Hejjj bloggen! Jag ar hemma nu. Har haft en underbar dag pa Manhattan med mammsen. Kopte dock bara 3 grejor. Bilder kommer imorgon troligen (: !
Pusspuss!

early bird

Hejjjj bloggen! Har sett pa film nu ikvall. Tankte faktiskt ga och lagga mig. Ta taget till New York 8.33 imorgon bitti! Koa pa Times Square for biljetter (halva priset om man koar) till Broadway! Vet inte vad vi ska se an... Vi far se! :)
Far ganska sa manga fragor marker jag... Far kanske ta och ha en fragestund nagon dag, sa slipper jag ga in pa varje inlagg och svara alla.
Nagon har som ar lika kar i Jonas Brothers som jag ar?! Herregud.

Aja, ska nog lasa lite nu, och sen soooova (:

PUSS och ha en bra mandag!

Busy busy busy!!

Gud vilken lang dag det har har varit! Forlat for dalig uppdatering. Innan mamma och jag akte och handlade sa stannade vi hos min svenska kompis och hennes familj! Inte sett dom pa 6 veckor! Sa det blev massor av fika och prat saklart. Kolla vad hon hade kopt i Sverige hihi.
Men sen akte vi och handlade iallafall. Kopte massor av grejer faktiskt. Varning for trakiga bilder men jag alskar skonhetsprodukter, hahaha.


Bed Head EGO BOOST Split end mender Leave-In Conditioner. Funkar hur bra som helst. Kan anvandas pa bade torrt och blott har. Luktar jattegott! Alskar Bed Head!


RedKen protecting volumizing mousse. Bara for jag alskar REDKEN och behover ny mousse!


OPI Nagellack. Kan inte fa nog! Den har fargen heter Sweet Heart och ar lite babyrosa. Ser inte sa 'metallic' ut i verkligheten som den gor pa bilden! Provaprova imorn! :) Just det, pa bilderna har jag Most Honorable Red. Den ar nastan brandorange. Riktigt snygg. Tror den ar snyggare pa tarna an pa fingrarna.

Ska forsoka uppdatera mer ikvall! Ih ska till stan imorgon! Lagger upp bilder pa tisdag troligen :)

PUSS pa er!

Varldens basta frukost!

Hej allihopa! Hur har ni haft det idag? :) Jag har nyss kommit hem fran Splash! och har atit varldens godaste brunch... Herregud! Sallader, frukt, gronsaker, omeletter, ostar, varm mat, efterratter, osv! Hur gott som helst!
Innan jag aker till BedBath&Beyond med mammsen tankte jag svara pa nagra fragor som kommit upp! Sa ni slipper undra (:

Var det svart att lamna Sverige?

Ja. Det svaraste jag nagonsin gjort. Gar inte att forklara eller att forsta forrns man upplevt det sjalv. Bodde dar i 16 ar, hade kompisar, en hund, slakten, och mitt liv dar. Absolut inget som nagon ska behova ga igenom, men jag har det mycket battre har nu, tycker jag i efterhand.

Har du kontakt med folk fran Sverige?
Ja det har jag! Pratar med kompisar ofta pa Facebook. Saklart ar det inte samma som innan jag flyttade, men vi traffas fortfarande om jag kommer till Sverige pa semester :) Var dar 26 juni - 13 juli i sommar!

Har du flyttat till Amerika permanent?
Troligen, och forhoppningsvis ja! Vi har visum pa 5 ar tror jag, och pappas jobbkontrakt ar pa 3-5 ar. Jag hoppas pa att fa en utbildning och jobb har. Till slut medborgare! :)

Varfor flyttade du till Amerika?
Vi har alltid velat bo i Amerika, och pappa skaffade ett jobb som var i New York. Sa 23 Augusti 2008 flyttade vi hit :)


Nu ska jag aka ivag och handla lite smagrejer! Typ sminkborttagning och sant trakigt haha. Kanske nagot roligare om det finns.
Puss pa er alla, och ha en jattebra sondag! (det som ar kvar av den!)

Harliga hemmakvallar

...det basta jag vet! Sitta i pyjamas med te och popcorn. Och nagon bra film pa tv.
Fast det ar sanahar dagar som jag saknar Sverige som mest. Kunna ta tunnelbanan in till stan, eller bussen. Har finns det inga bussar eller tunnelbanor, om man inte bor pa Manhattan. Man maste verkligen ha bil, for det ar langt till allting. Tur att jag tar mitt korkort om en manad :) Da kan jag aka och traffa kompisar nar jag vill, istallet for att vara beroende av mina foraldrar som skjutsar! (eller min bror!)
Imorgon bitti blir det brunch, och troligen lite mer bilder an idag (:

Puss pa er!

dalig uppdatering

Jag skams for jag tycker att jag har uppdaterat alldeles for lite! Gud! Men jag har inte haft tid ju. Otroligt harligt vader! Men nu ar det kvall ochjag ska snart gora middag :)
Lar nog blogga mer ikvall (min kvall).

Har ar iallafall tva bilder :)




Utsikten fran mitt fonster :) myyyys!

Tack till alla er underbara som kommenterar, uppskattar det verkligen.
Puss pa er allihopa:)!

Forsta augusti?!

Jag borjar skolan om exakt en manad idag... :( Forsta september ska jag tillbaka till Staples High School. 7.30. Slutar 2.15. Orkar inte. Aven fast jag alskar min skola och alla manniskor, sa ar det jobbigt! Nya klasser och lektioner. Aja, tur att kompisarna gar samma lektioner med samma larare iallafall! (:
Jag har legat pa madrassen i poolen och solat ett tag nu. Atit lunch ocksa! Mamma och pappa ska bort ikvall till nagra andra svenskar, sa jag och min bror ar ensamma hemma. Ska bli kul. Laga middag osv (:
Nu ska jag torka haret, sa kanske jag lagger upp lite bilder snart!

Puss pa er, och hej pa alla nya lasare! :)

efter regn kommer solsken

Haha, you are not gonna believe this... Fick nyss ett sms fran grannen som sager att jag inte behover sitta barnvakt idag heller. Varlden ar snall mot mig idag! Har inte hunnit blogga for det ar sa otroligt fint vader idag! Hihi. Och dagen blev ju saklart saaa mycket battre :)
Imorgon klockan 11 sa ska jag och min familj ata brunch pa ett stalle som heter Splash!. Det ligger precis nere vid stranden. (Westport ligger precis mittemot Long Island och mellan sa ligger Long Island Sound, fast det ar ju Atlanten. Sa vi har en jattefin strand!)
Nu ska jag njuta av resten av den har dagen (klockan ar 12.11). Ska troligen ta en dusch och gora mig i ordning! Slet bara pa mig bikinin och gick ut och at frukost hihi!
Puss pa er! :)

Convict GaGa

Jag alskar Lady GaGa. Hennes attityd, hennes stil, hennes utseende, hennes rost. Allt. Hon ar underbar!





Anyways, jag ar pa lite samre humor for jag kom nyss pa att jag ska sitta barnvakt imorgon. Det ar inte sa att jag hatar barn, men dom har 2 ungarna... Dom ar riktiga ouppfostrade monster! Forra gangen var jag dar runt 4 timmar. Det forsta jag sa till min mamma nar jag kom hem var "paminn mig att jag aldrig ska skaffa barn". Dom ar hemska! 8 och 10 tror jag att dom ar.
Men jag far ju pengar, och det ar ju kul for jag ska shoppa loss pa mandag! Hihi!

Puss pa er :)

Fredagskvallar

Som jag sa i ett tidigare inlagg sa alskar jag fredagskvallar har. Nya avsnitt av What not to Wear och Say Yes to the Dress. Borjar om ungefar en timma och 20 minuter. Har nyss atit middag; sushi :) Alskar sushi.
Pa mandag blir det stan med mamma! :) Shopping i SoHo och musikal pa Broadway. Kan inte bli mer Amerikanskt! Hihi. Langtar.
Jag fragar igen, hur/var tycker ni att man ska svara pa kommentarer? (:

Sahar sag jag ut idag!



Puss pa er alla :)!

RSS 2.0