flyttar!

Min blogg flyttar nu till devote.se. Jobbar fortfarande pa layouten men har borjat blogga iallafall.
Hoppas att ni foljer med, och orkar kommentera lite oftare.
Puss pa er ♥

http://bloomingdales.devote.se/




Black Friday

Idag ar det dagen efter Thanksgiving, som heter Black Friday, storsta shoppingdagen pa hela aret. Alla affarer gar i vinst idag. Ganska haftigt! Men blir ingen shopping for mig, tyvarr. Jag ar helt slut! Har gjort risgrynsgrot till frukost och nu sitter jag i pjamas och forsoker fixa med designen pa min blogg. Ska jag kanske flytta till devote.se? Det verkar mycket lattare. Har sant problem med min layout har pa blogg.se :( Om inte nagon snall manniska orkar hjalpa mig?
Aja, nu ska jag gora mig i ordning sa jag ser ut som en riktig manniska istallet.
Puss pa er.
Forresten ar ni skitdaliga pa att kommentera. Satt i over 2 timmar och forde over bilderna till datorn och har inte ens fatt en enda kommentar. Det har ar inte roligt langre.

arubilder

Jag vet att det inte ar nagra bilder pa mig, men jag tog inga bilder pa mig sjalv! Finns sakert nagon bild pa pappas minneskort, men just nu orkar jag inte titta. Kommer sakert att komma upp fler bilder inom en kort tid.
Imorgon blir det mys tror jag. Vill traffa Cornelia, men vi far se!
Puss pa er. Enjoy.






home sweet home

Nu ar jag hemma! Landade, satte pa mobilen och fick sms fran Cornelia som sa att hon och hennes familj hade kopt hamburgare till oss tills vi kommer hem. Gulligt, eller vada? Blev jatteglad.
Nu ska jag ladda batterierna pa kameran, som precis tog slut nar jag kopplade in den till datorn... Och sen blir det piiiiiiiiiiiicsss! Yay :)
Forst mat, sen blogg! Puss!

sista dagen

Idag har det hant ganska sa mycket. Vaknade, och at frukost vid stranden. Tog bussen till en strand pa udden av on, och snorklade. Sag massor av fiskar, sjostjarnor och alar och sant. Urhaftigt! Smafiskarna nafsade pa mina fingrar!
Sen tog vi bussen hem och at lunch, och pappa och jag bestamde oss for att cykla till Eagle beach och aka jetski, men precis da sa kom det regn!! Helt plotsligt. Sa vi stannade hemma och vantade pa att solen kom fram igen. Det slutade med att vi lag pa stranden nagra extra timmar istallet :)
Imorgon klockan 2 eller 3 gar planet hem till New York, sa jag ar hemma imorgon kvall. Ska bli ganska skont, saknar amerika faktiskt! Paradiset i all ara, men inget slar New York ♥

Puss pa er!

dag 4? 5?

God eftermiddag! Jag har tappat rakningen over dagarna! Jag vet att det ar tisdag nu iallafall. Idag laste jag ut sista Harry Potter igen, och jag grinade. Helt seriost. Var helt sondergraten bakom solglasogonen. Forra gangnen (forsta) jag laste den sa rusade jag bara igenom slutet for jag ville bara se vad som hande. Forstod typ ingenting. Men den har gangen sa tog jag mig tid, och det var sa otroligt... gah! Ja jag ar HP-freak. So what? Inte varre an Twilightfanen. Jag avskyr Twilight.
Anyway! Det ar vad jag har gjrot idag. Brant mig lite pa ena armen och hakan (haha vet, konstigt stalle). Men blir bara brunare och brunare for varje dag.
ledsen att min blogg blir trakig under tiden jag ar har, men pa torsdag/fredag sa ska jag se till att ge er alla bilder ni fortjanar.
Igar var en underbar kvall. Vi gick langs stranden i solnedgangen, till en resturang som lag en bit bort. At god mat, och gick hem. Kollade upp pa himlen som var helt stjarnklar, forutom manen som stod mitt pa himlen uppochner. Det ar sa otroligt haftigt! Ar nara ekvatorn nu, sa allt ar helt annorlunda, haha.
Nu ska jag lasa lite bloggar, dricka lite vatten och sen blir det middag igen.
Puss pa er!

aruba dag 1+2

Det gar sa otroligt segt att ladda upp bilder sa ni far noja er med dom har salange. Bilderna ar sma for jag orkar inte sitta och vanta i typ en halvtimma och gora dom storre!





Flygplatsfrukost. God macka faktiskt!


Soluppgang i NY.


Vaknar upp till den har synen varje morgon. Ligger pa den dar solstolen varje dag. Det har ar livet!


Solnedgang over Atlanten.



Herregud. Jag har verkligen inte tid att blogga. Jag skams. Ni borde kommentera mera, ocksa!

Nu blir det dusch och sen middag :)
Puss pa er




Aruba

HEJ! Forlat for att jag inte har uppdaterat, men vi har inte internet pa rummet, sa just nu sitter jag i loungen pa hotellet med tradlost. Tror att jag har glomt kamerasladden. Bajs.
Aja, det ar ungefar 32 grader har just nu. Jag ar solbrand och varm. Vart hotell ar underbart. All inclusive (ata hur mycket vi vill, forbetalat), och vart rum ar otroligt. Litet, skona sangar, och direkt nar man oppnar dorrarna ut mot havet sa ar stranden dar. Ni kommer fa se bilder, jag LOVAR!
Idag har jag och mamma gatt till en marknad och tittat lite. Kopte en cool ring. Kommer nog kopa massor flera for det ar sa jakla billigt! hitta en som ar en spindel som man har pa ringfingret. Urlacker! Kopte den inte, dock.
Annars har jag bara legat pa den mjuka, vita sanden och solat, och badat i det turkosa vattnet.
Jag ar i paradiset :)
Hoppas ni har det bra! Kommer bilder om jag kan, annars sa ska jag forsoka blogga varje dag!
Puss pa er! :)

JFK

Ah herregud. Klockan ar 5:49 och jag sitter pa John F. Kennedy International Airport och ater frukost med mamma, pappa och min bror. Dricker te fran Dunkin Donuts (saklart har dom inte Starbucks) och ater en mozzarellamacka. Forsoker ta lite kort som jag kan lagga upp lite senare. Nar vi kommer fram. Tar typ 5 och en halv timma att flyga ner.
Har aldrig vaknat vid 2:45 och gjort mig i ordning forut.
Vi far horas sen. Puss pa er :)

tomorrow

Imorgon aker jag till Aruba. Aruba!!! Iiiih. Vaskorna ar packade, och jag ar redo.
Har inte tid att lagga upp nagra bilder idag, sa vi far se om jag bloggar nar jag kommer fram till hotellet imorgon. Kommer fram mitt pa dagen, och jag tror att det ar samma tidszon som New York.
Vi far helt enkelt se. Nu, hopp in i duschen :)
Puss pa er!

night out

Kom nyss hem fran en kvall ute med min bror! Vi hade det hur roligt som helst. Middag pa Sherwood Diner och sen satt vi nagra timmar pa barnes&noble och bara skrek av skratt. Haha det var hur roligt som helst. Min bror ar underbar.




Sherwood Diner ♥



Nu blir det till att ligga i sangen i x antal timmar och plugga till provet imorgon... Har ju inte varit hemma ens en timme idag...
BLOGGAR MER IMORGON!!!!
Puss pa er, pussungar !!!

the day after tomorrow

Hej pa er! Har nyss atit lite 'lunch' har hemma, och ar redo att aka och vara barnvakt i 3 timmar... Absolut inte helt glad for det. Har ett stort prov i East Asian Studies imorgon, som jag maste plugga till... Far val ta med och plugga dar om jag kan! Barn ar bra pa att avbryta.
Ikvall sa maste jag och min bror aka till en Diner for att ata middag. Min mamma har bokklubbsmiddag har hemma for nagra svenska 'tanter', sa jag och min bror vill bara ut ur huset, haha! Kanske tar med kameran, kanske inte. Vi far se!
Aja, nu maste jag aka! Puss pa er! :)

TGFI

Thank God for IKEA... Ikvall blir det svenska kottbullar med brunsas och makaroner. Aaaaaahh, IKEA ♥
Jag ar sa otroligt peppad for Top Model ikvall. Min absoluta favorit genom hela tavlingen (skrev 'tidningen' forst hahahah) ar i finalen, sa jag hoppppppasssss pa att hon vinner, haha :D
Hmmm, jag ar ocksa peppad for lordag, iiih. Ska bli sa otroligt brun.
Puss pa er!



barnvaktsoutfit

Usch, opepp som sjutton idag! Helt slut efter att ha suttit barnvakt. Hes ocksa. Usch for barn ibland alltsa!


Tshirt, leggings - Zara, Linne - Calvin Klein, skor - Rebels


snabb uppdatering

Slanger ivag ett snabbt inlagg innan jag aker och ar barnvakt! Bara tva timmar idag, sa det ar val skont. Tar med mig lite saker att plugga infor mitt prov pa fredag. Vi far helt enkelt se...
Ikvall ar det iallafall final av Top Model!!!! GO LAURA!! Ah, peppad!
Anyways, ni far troligen en dagens nar jag kommer hem. 6 har, 00.00 hos er.
Fick aterigen en fraga angande om jag pratar svenska eller engelska hemma med mina foraldrar. Ja det gor jag! Min bror och jag brukar snacka lite engelska med varanda ibland, men vi ar svenskar, sa vi pratar svenska :)
Jag vet inte var mina kategorier ar? Dom ar forsvunna fran sidan, dar alla inlaggen ligger. Vore ju bra om jag kunde ha en med bara fragor och svar... Aja, annu en sak pa min lista av saker som maste goras.
Ni far ha det sa bra, gullungar, sa hors vi sen :)
Puss pa er!

ding dong the witch is gone

Jag ar verkligen inte pa varldens gladaste humor idag. Jag har varldens huvudvark, 2 stora projekt som ska presenteras veckan efter jag kommer hem fran Aruba. Och jag kommer ju missa 3 dagar nasta vecka och da kommer jag efter. Bajjjjjsssss. Inte pepp! Men Aruba skabli sa jakla skont. Tar med kameran saklart sa da kommer det bilder.
Maste ga upp 3 pa morgonen pa lordag, bara... Aja!
Nyss atit pannkakor med mammsen. Gradde och jordgubbssylt pa, hihi.
Nu blir det nyheter (ja, jag ar sa trakig att jag kollar pa nyheter pa kvallen), och sen So You Think You Can Dance!
Puss pa er!

Lite fragor och lite svar

Medans jag star har i koket och steker kantareller tankte jag ta och svara pa nagra fragor fran idag och igar :)

Var skorna varda pengarna?
Svar: Absolut! Helt underbara. Det marks verkligen varfor dom kostar sa mycket som dom gor.

Hur ar skorna att ga i? Ar dom stabila och skona i materialet?

Svar: Bland dom skonade hoga skorna jag nagonsin provat. Pga. den hoga platan sa blir det inte sa hog lutning. Valdigt stabila. Skinnet ar fint, och mockan ar valdigt mjuk. Foten bara glider in i dom! Och dom finns forresten bara i hela storlekar, sa jag tipsar er om att ga upp en storlek om ni har halva, som jag. (I amerikanska storlekar alltsa)

Tranar du mycket?

Svar: Jag gar pa gymmet 2-3 ganger i veckan med min kompis, Cornelia! Och jag har gympa i skolan 4 dagar i veckan, sa jag antar att jag tranar mycket!


Nu blir det kantarellmacka och mys med mamma!
Hors senare :)

sequins...

Forst var jag inte helt fortjust i hela paljett-trenden. Men Topshop forstar verkligen. Helt seriost, ormskinn, rosa, och klanningen i mitten? Jatack. Ganska saker pa att det blir paljetter i jul/nyar.



boom boom pow

Vissa kommentarer blir jag helt hysteriskt glad over! Saklart blir jag glad av alla jag far, men vissa ar underbara, aaah!
Har nyss tagit en dusch, och sitter har och lyssnar pa lite musik. Livet ar verkligen trakigt nar man inte har nagot att gora! Usch! Ikvall ar det Lie to Me iallafall...

Och om ni har glomt bort, sa maste jag paminna er om att jag och min familj aker till Aruba nu pa lordag! Det ska bli sa otroligt SKONT! Mamma och jag ska hyra cykel nagon dag och cykla langs hela stranden. Ska ata massor av god mat, bada i klarblatt vatten, bli solbrand, och bara njuta!!!

snaaaaaaaaaart


Dagens +

Hejpaer! Ar nu hemma fran skolan och har atit lite mellis. Sitter och lyssnar pa musik och njuter av en laxfri dag. Har inte hant nagot speciellt idag typ. Vi sag pa Numbers pa ena matten, sa det var roligt...! Hahaha... Hoppas att det blir en lite roligare dag imorgon.
Pa den har bilden ser man mina jeans mycket battre. Dom sitter verkligen perfekt pa mig. Sa jakla bra! Gillar egentligen inte att anvanda jeans, men om jag maste sa blir det dom har. Underbara!
Och glom inte att ni kan rosta pa mina outfits har.



Sjalvklart har jag inte pa mig dom har skorna i skolan. Anvander mina booties. Absolut det skonaste par skor jag ager. Skonare an converse och allt det dar. Perfekt halfot, halvklack, mjuka. Ah, babysar!







Skor

Fick en fraga om mina skor, och var dom kommer ifran.
Det ar Sam Edelman, Zoe Harness boots. Dom ar i skinn med mocka pa sidorna, och avtagbara straps. Dom kostade 381 dollar, vilket ar ungefar 2660 kronor.


Whatcha Say?

Hejhej igen! Filmen var hur bra som helst. 3D ar ju hur jakla coolt som helst, haha.
Aja nu ska jag gora en laxa, sen blir det tacos och mys framfor tvn, yay!




Btw jag har klanning och sktrumpbycor i November. Det var runt 20 grader idag, hur skont?!


A Christmas Carol: 3D

Det blir visst bio idag! Om en timma dessutom. A Christmas Carol: 3D! Ska bli riktigt roligt. Cornelia och jag ska ha exakt likadana klader pa oss. Hahaha. Sisters♥
En dagens kommer lite senare idag :)







beautiful

Heyy, bloggen! :)
Klockan ar nu ungefar tjugo over nio och jag har precis vaknat. Ska till gymmet idag med Cornelia, sa det galler att vara uppe tidigt sa jag orkar! Sitter just nu vid matbordet och ska ata frukost med min mamma. Julte och kokt agg. Mummmmmsss.
Jag har verkligen ingen aning om vad som hander idag... Skulle vara kul att ga pa bio eller nat sant. Skulle ocksa vilja aka till SoNo och fika pa mitt marockanska favoritfik. Aja, vi far val se. Har nagon laxa att gora ocksa.
Vi far helt enkelt horas efter jag varit pa gymmet :)
Puss pa er!

inhandlat

Sahar ser alltsa min nya tunika/klanning ut. Och jag tanker anvanda den precis sahar. Boots och tunna nylonstrumpor. Alskar att den ar oppen pa sidorna! Valdigt skont material ocksa. Och endast $25. Ungear 170 kronor. Fran Zara!






stamford mall

Hejpaer!
Idag vaknade jag halv tolv, och vid ett akte jag och Cornelia till Stamford for lite shopping. Kopte en svart acne-liknande tunika fran Zara. Ni far se den pa inom en snar framtid :D



Psykadeliskt. Amerikaner♥

rings... rings...


Ringar fran Forever 21, Topshop & Urban Outfitters

Jag vill ha! Speciellt pafageln. Hur haftig?!

Down

Forlat for dalig uppdatering idag! Kom hem fran en helt okej skoldag, gjorde couscous och sen tog jag ett bad. Var skont att fa slappna av lite och samla mina tankar (haha). Iallafall, ikvall ar jag och min bror ensamma hemma for mamma och pappa ar i stan och ater middag! Vi ska laga lax och gora en sallad till. Ska bli kul att se hur det gar, haha...

Iallafall! Har ar en dagens (borjar bli duktig pa dom!)



Best I Ever Had



Den har kommer jag lyssna sonder snart... Bast.
Anyways, idag var helt ok! Min algebra var hur jakla bra som helst idag. Vi sag pa youtubevideosar halva lektionen, och lyssnade pa radio resten. Min larare ar sa jakla bra! Och i Geometri fick jag 63/60 pa senaste provet. Alska extra-credit!! Ah!
Efter skolan akte jag hem, och at lite couscous igen. Haha beroende. Sen satt jag barnvakt, och dom var riktigt jobba idag. Men fick pengar sa nu ar allt bra!
Ikvall blir det gymmet med mamma ett tag, och sen mys framfor tvn, med Drake!! Haha.

Puss pa er! :)

ACNE

I fredags kopte jag ett par jeans fran Acne pa EBay, och idag kom dom! Helt perfekta for mig. Ratt modell! Hoga i midjan, stupror, perfekta blaa fargen... Ah! Ni lar fa se dom pa ganska ofta nu i framtiden!

Har ar lite daliga bilder pa dom. Min rygg ar tjock for jag vrider mig! Tog seriost 18 bilder innan fokusen kom ratt, hahaha. ENJOY!











en dagens



Jag tycker att jag borjar bli duktig pa att ladda upp bilder! Kanske inte roliga hela tiden, men jag forsoker!
Nu blir det nyheter, sen mat, sen mys med Top Model! :)
Puss pa er.

Svar pa tal

Hur är det med svinvaccinet för er? Ska ni ta? Fran Sofia
Svar:
Jag ar faktiskt valdigt radd for vaccinet. Liksom svininfluensan skiljer sig inte fran vanlig influensa. Och med personer i min slakt som har jobbat med forskning pa sjukhus, sa vagar inte jag ta sprutan for det ar otroligt mycket kvicksilver i det. Vaccinet fanns innan svininfluensan, faktiskt. JAG vill inte ta det, men min mamma funderar pa att tvinga mig, haha. Fast just nu ar vaccinet slut i Westport. Tog slut pa en dag. Bara barn under 18 fick vaccinera sig ocksa.
Men jag kommer troligen ta vaccinet, bara inte i ar kanske!

Right Now

Hej pa er :)
Jag har varit hemma ett tag, men sitter just nu i sangen och ser pa tv, medans jag ater parmesan-couscous och lite svamp. GOTT!! Har blivit beroende av couscous, haha.
Far se om jag bloggar mer idag. Ar inte pa varldens basta humor! Men ni far ha det sa bra :)
Puss pa er.

Young Forever

Ibland kommer jag dopa mina inlagg efter mina favoritlatar just nu. Young Forever - Jay-z just nu :)

Har nu kommit hem efter 3 helt ok timmar av barnsittning. Dom sov halva tiden sa jag drack kaffe och sag pa tv. Nu sitter jag och laser nyaste Cosmo som kom idag, och vantar pa kantarellmiddagen! Herregud sa gott!
Puss pa er :)

dagens

Skolan idag var skittrist. Langtrakig. Men kort dag! Satt i en timma med Nicolina pa lunchen och pratade, sa det var skont. Nu har jag precis tagit pa mig jackan och ska aka och vara barnvakt i 3 timmar. Vi hors nar jag kommer hem! Dessutom far jag kantarellmacka till middag idag ;)


Riktiga barnvaktsskor, va?! Haha, nejmen jag tar med mina boots. Ska ju kora bil ocksa, sa da kan jag inte ha dom har. Men jag ar kar i dom! Anvander dom sa fort jag har tid. :)

snart...


Den 21 November aker jag till Palm Beach pa Aruba. Stannar iofs bara fem dagar, men nar vi kommer hem ar det Thanksgiving. Ah gud vad jag langtar. Sol och bad. Ska bli riktigt brun. Kollar redan pa ny bikini. Haha.

Bad Romance

Skolan idag var helt okej! Fick reda pa att jag har A+ i Geometri, och A- i Algebra 2A. Och jag som nastan inte tog tva mattekurser for jag ar sa dalig.
Iallafall, efter skolan akte jag och Cornelia till Barnes&Noble. Absolut ett av mina favoritstallen. Stor javla bokaffar, med massor av tidningar som man inte behover kopa for att lasa. Man kan sitta dar i flera timmar med kaffe fran Starbucks som finns dar, och en tidning man inte ens betalat for. Najs!
Cornelia passade pa att plugga lite medans jag at min appelkaka och drack mitt te. Alska Starbucks!


Vi var ocksa inne pa Marshall's dar man koper markesskor for typ 60%. Hittade dom absolut snyggaste Chloe-skorna. Alltsa det gar inte att beskriva. Men iallafall, har blev jag forvanad over hur skona mina Sam Edelman faktiskt ar! Helt otroligt.





Sahar sag jag alltsa ut idag. Var tvungen att satta upp haret for det var sa otroligt smutsigt! Dusch pa en gang!!



Sen var det dags att byta om till riktiga korskor och aka hem. Haha.




Ikvall blir det pizza och mys framfor tvn! Har inga laxor sa kommer bara ta det lugnt ikvall.

Ha det bra!


empire state of mind

Hej pa er :)
Har ar lite bilder fran idag.







Ibland ar det inte snyggt nar man har tuggummi i munnen. Ungefar alla bilder sag ut sahar! :D Men det ar lite roligt.

dagens

Ska sticka till Cornelia ett tag, men lagger upp en dagens forst!
You like my shoes?! Slang in en snabb kommentar!


en liten uppdatering!

Fredag: Parad i NYC for Yankees. Eftersom min pappa jobbar inne i stan sa sag han lite av paraden fran sitt jobb. Och jag var otroligt avundsjuk!


Konfettiregn over hela downtown!
Ungefar 2 miljoner manniskor sag paraden som gick fran Battery Square Park till Townhall pa Broadway.

Lordag: Akte till Rye och halsade pa pappas jobbarkompis som skaffat hundvalp for nagra veckor sen. Han ar ganska stor nu! Zingo, Ridgeback. Jag hade hund i Sverige sa jag alskar verkligen hundar, mycket mer personlighet an katter. Saknar dig Izor!


Men varldens sotaste eller?! Myshund.


Och sahar sag jag ut idag!



Usch, klockan ar 8:36PM och jag haller pa att somna! Inte okej... Vi far se vad som hander imorgon, vill verkligen aka in till Manhattan imorgon, men vi far se... Kanske bara blir att ta det lugnt. Bio maybe?
Aja, ska inte byta om till pyjamas for da blir jag annu trottare. Jag ska gora te, se pa en film och ata vit choklad. Kanske smsa lite med roliga manniskor. Det ar mycket roligare att smsa pa engelska an svenska, haha!
Aja puss pa er! Besoksrekord idag! :)

GAH

Jag ar hemma NU. Har inte varit hemma pa hela dagen. Satt barnvakt 9-2, akte hem, duschade, akte till Rye i New York och halsade pa kompisar, och NU ar jag hemma. Herregud... Blir tacos ikvall iallafall. Vi hors senare, ar helt slut!
Puss!

borta

Ah, herregud vad trott jag ar. Forst lang och trakig skoldag. Sen hem, mellis, och sen barnvakt i 5 timmar... Kom precis hem, och klockan ar halv tio! Och det varsta ar att jag ska sitta barnvakt imorgon 9-13.30 ocksa... Fan! Ska troligen in till stan pa sondag, dock. Vi far se hur det blir med det :)

Nu ska jag byta om till pjamas och gora lite te. Helt slut i huvudet! Kommer troligen upp mer bilder imorgon!
Ni ar seriost daliga pa att kommentera ocksa! Ni behover inte skriva nagot langt, bara en liten kommentar racker! Jag vet att ni vill :)

Puss pa er , och sovgott!

champions

Idag efter skolan akte jag hem till Cornelia och tog lite kort :D


Det forsta hon gjorde var att satta sig pa marken och ta typ en miljard bilder pa mina skor, hahaha! Sotunge.


Hade pa mig mina alskade nya skor, fran Sam Edelman, ny jacka och tajts fran Zara, och en rutig skjorta fran Hollister under.


Happyyyyyy!! Ar valdigt foralskad i mina skor, Derek, Alex, och Joe. Hihihihi!

Nu mat, sen gymmet med Cornelia + hennes mami!
Puss pa er :)
Visst blir jag duktigare pa att lagga upp bilder?

WORLD SERIES



World Series Champions for forsta gangen pa 9 ar. Hemmaplan. FYFAN vad underbart!

hoppsan! :)

Nu ar dom antligen mina :) Absolut sista paret i hela affaren, och dom var i min storlek. Jag ar lycklig!








Derek Jeter































Election Day

Idag ar det election och min skola anvands som vallokal, sa jag ar ledig idag! Har precis tagit en dusch, och ska se om jag ska over till Cornelia och fota lite. Ska sitta barnvakt 4-6 sa maste avbryta min dag mitt i. Usch.
Och sa forlorade Yankees igar. Men det ar okej! Vi leder med 3-2 i matcher, sa vi kan vinna pa onsdag och fortfarande vinna World Series ;)
Fick en till fraga idag, fran Alexander.

Hur gammal kan man va innan man börjar college i USA? Och sen hur är fotbollen där? är det många som kollar på collegefotboll där?
Svar: Man borjar college nar man ar 17-18 ar. Alltsa man gar ut high school (gymnasiet) ett ar tidigare. Nu vet jag inte om du menar "svensk" fotboll eller amerikansk football? Men i min skola sa spelar man bade svensk och amerikansk. Football ar ju saklart den storsta sporten, tillsammans med baseball. College football ar valdigt populart och det gar matcher pa tvn hela tiden. Fotboll har jag ingen aning om! Ingen stor sport. Men footballfans ar galna :)


Nu ska jag fixa mig, och sen fa tag pa Cornelia!
Puss pa er!

today

Min nya jacka! Kavajliknande, dubbelknappt, osvosv! Alskar den.







Leggings, jacka och halsduk fran Zara
Skor Rebels
Troja weekday

snabbis

Slanger bara ivag ett kort inlagg! Bloggar mera ikvall. Och ar ledig imorgon! Idag blir det plugg :)
Puss pa er.

Shopping i Stamford



Nytt fran Zara. Tillsammans med en jacka och halsduk darifran ocksa. Visar mer sen!
Var pa gymmet ett tag imorse med Cornelia. Jag maste verkligen borja komma igang nu. Aruba om 3 veckor, ju! Haha.
Puss pa er :)

vintertid

God morgon! Jag sitter och dricker mjolk, ater skinkmacka och laser New York Post. Perfekt sondagsmorgon! Ska ivag till gymmet om nagra minuter, och efter det blir det shopping, hihi! Far se om jag tar nagra bilder under dagen :)
Puss och kram pa er!

RSS 2.0