JONAS BROTHERS

Oh. My. God. Jag har ALDRIG varit sahar glad. Sa chockad. Sa sonderskriken. Sa rord. Gardagen var underbar.
Cornelia med familj hamtade upp mig och mamma klockan 1:15. Vi akte till IKEA direkt och kopte lite grejer. Peppade infor konserten. Sag massa bilar pa vagen som hade skrivit "JONAS BROTHERS" och "JOE, KEV, NICK" pa sina bilar! Annu mer pepp! Sen stannade vi pa Clinton Outlets for lite shopping, haha. Hittade inget speciellt, men vi fikade lite, Cornelia och jag. Sen... Sen bar det ivag till Mohegan Sun, och SHIT! Det var som javla Vegas!!!! Nar vi kom fram fanns det typ 12048 byggnader med garage. Vi parkerade hogst upp iallafall. Akte hissen ner, och eftersom Cornelia och jag inte ar 21 sa var vi alla tvugna att ga RUNT sjalva casinot istallet for igenom det. Ganska onodigt.
Sen skulle vi hitta nagonstans att ata, var skithungriga! Men saklar var vi tvugna att vanta i typ 40 minuter pa ett bord. Vi fick ett bord till slut. Men alltsa ni fattar inte hur mycket folk det var dar. Killarna hade liksom haft en spelning klockan 3 dar innan, sa det var fullt av tjejer som hade gratit och skrikit osv! Cornelia och jag var tvugna att ga mitt i maten dock, for det borjade bli dags!!! Forsokte hitta nagon som salje oronproppar men dom var visst slut??! Sa vi sprang upp till en affar och kopte ett par, och sprang tillbaka! Sen kom vi in... Och vara platser visade sig vara valdigt nara scenen, hur bra som helst! Precis brevid stora skarmen sa man kunde se deras ansikten!! Forbanded The Wondergirls spelade iallafall nar vi kom in. Dom var val helt ok. Hade en ganska bra lat med en dans till sa man blev lite excited! Sen gick dom av scenen, och alla gjorde vagen. JONAS, JONAS, JONAS, JONAS, JONAS!! skrek alla :D Sen slacktes det i taket! OCH VI SAG DOM GORA ARMHAVNINGAR INNAN DOM GICK PA SCENEN! Sen stod dom dar... Kevin, Nick, och Joe... Jag ryser nar jag skriver det har, seriost! Forsta laten var Paranoid, och herregud... HERREGUD!!! Det var helt javla underbart! Jag var under chock hela tiden sa jag kommer inte ihag allt i detalj, men World War III var det basta nagonsin iallafall. Har aldrig skrikit sahar mycket. Min hals gor hur ont som helst...!! Men fan vad det var vart det.. Jag alskar er killar!!
Nasta gang dom kommer till New York/Connecticut sa har Cornelia och jag redan bestamt att vi ska ga! Vi hade sa otroligt kul!
Jag saknar dom redan....


Jag och Cornelia i bilden pavag!!!


Mohegan Sun!


Kevin och Nick ♥


Nick och Joe under When You Look Me in the Eyes. Vackert ♥


Haha Poison Ivy ♥


Scenen. Ah!

Inte manga bilder som blev bra. Har ar dom basta. Det var underbart.
Puss pa er. Hoppas eran lordag var lika bra som min!
Troligen inte, men hoppas den var bra! haha

Kommentarer

Har kan du kommentera:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Har du en blogg?

Vad vill du säga?

Trackback
RSS 2.0